Online lessen

Ontdekkingsreis door de oorlog! 1e les gratis!

Speciale actie: 
Is bij jullie thuis ook de verveling toegeslagen van het lange thuis zitten? Kan je wel wat afleiding gebruiken? Doe dan mee met dit super spannende, creatieve en educatieve project over de 2e wereldoorlog, dat tevens inspeelt op de huidige corona crisis. Probeer nu de 1e les gratis!

Ontdekkingsreis door de oorlog
Het project!

Lespakket van 9 lessen:
Dit jaar zijn we 75 jaar bevrijd, maar wat betekent dat dan, om niet vrij te zijn? Hoe zou het dan zijn geweest tijdens de oorlog? Wil jij ook mee op de super spannende en creatieve ontdekkingsreis?
Dit verhalende project voor groep 5 t/m 8 bevat elke week een nieuw thema, 9 weken lang!

De Thuisreis


Zomeraanbieding!
Heb jij ook zo’n zin in vakantie? Doe dan mee met deze kunstles, want Reisbureau de Thuisreis heeft een leuke vakantie opdracht voor jou, waardoor je meteen een vakantie gevoel krijgt, gewoon thuis in je woonkamer! Dus bekijk snel de video & geniet van de vakantie!

Mode van Papier

Lespakket van 8 lessen: 
In dit project voor kinderen van groep 3 t/m 4 gaan we aan de slag als echte modeontwerpers! Zo behandelen we alle thema’s van de mode aan de hand van leuke voorbeelden & opdrachten

Creatief met Mode

Nog even geduld!
Na het succes van het project Mode van Papier is er nu ook een modeproject voor groep 5 t/m 8!
In dit project gaan we lekker experimenteren en leren we elke les een nieuwe techniek!

Vissen naar Verhalen

Nog even geduld!
Dit project gaat over de grachten, ons cultureel erfgoed. De grachten liggen vol met bijzondere verhalen en samen gaan wij deze grachtenwereld ontdekken, bedenken en verbeelden.