De Thuisreis

Online les

De Thuisreis

Heb jij ook zo’n zin in vakantie? Maar gaan jullie dit jaar niet? Of zijn jullie net geweest, maar ben je er stiekem nu alweer aan toe? Doe dan mee met deze kunstles, want Reisbureau de Thuisreis heeft een leuke vakantie opdracht voor jullie, waardoor je meteen een vakantie gevoel krijgt, gewoon thuis in je woonkamer! Dus bekijk snel de video & geniet van de vakantie! Want deze super leuke kunstles is voor alle leeftijden!

Reisbureau de Thuisreis

Dit bijzondere reisbureau neemt u mee op uw volledig eigen geregelde en zelf verzorgde vakantie! Natuurlijk hebben wij veel tips en voorbeelden hoe u uw droom vakantie kan realiseren! 

Wat een fantastisch reisbureau!
Wie wil dat nou niet?

Op vakantie in eigen huis

Corona heeft natuurijk voor een gekke tijd gezorgd, we zijn ontzettend veel thuis geweest met zijn alle en nog weinig mensen gaan op vakantie dit jaar.. Maar met deze korte video van ongeveer 5 minuutjes leer jij hoe je op vakantie kan gaan in je eigen huis!

Met deze zomerse leuke les waan je je meteen in een vakantie gevoel of het nu regent, je op bank hangt of dit jaar niet op vakantie gaat, met deze les kan iedereen op vakantie!

Wat heb je nodig?

Je hoeft geen bijzondere materialen aan te schaffen voor deze les, alle lessen kunnen gevolgd worden met de materialen die thuis aanwezig zijn. Denk aan: 

  • Fotocamera of mobiel
  • Huis-, tuin-, & keukenspullen 
  • Een locatie, zoals je woonkamer
  • Creativiteit en fantasie

    Mocht je het willen uitbreiden kan dat met:
  • Eventueel magazines, lijm & schaar
  • Optioneel is een fotobewerkingsprogramma

De totale les (video & uitvoeren van de opdrachten) duurt ongeveer 1 uur.

Dus doe je ook mee?

Deze leuke les is nu tijdelijk maar €5,00, dus bestel hem snel!

Dan kunnen de kinderen thuis lekker creatief aan de slag en heb jij een heerlijk momentje voor jezelf met als bonus nog een paar mooie vakantie foto’s!

Comfortabel op reis

in uw eigen huis!

De Thuisreis!


De Thuisreis
Bestaat totaal uit: 1 lesvideo
Kunstedcucatie project
Creatief & Educatief.
Nu tijdelijke actie: 5,00!