Bedankt!

Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de gratis kunstles! Je ontvangt de gratis kunstles binnen enkele minuten in je (spam) mailbox. Veel plezier!

Speciale tijdelijke aanbieding!

Omdat je je hebt aangemeld voor de gratis kunstles heb ik nog een super leuke aanbieding voor je, voor maar een mini prijsje! Mijn kunstles: De Thuisreis kan je nu bestellen voor maar €2,50! Met deze zomerse leuke les waan je je meteen in een vakantie gevoel of het nu regent, je op bank hangt of dit jaar niet op vakantie gaat, met deze les kan iedereen op vakantie!

De THUISREIS voor een mini prijsje!

De Thuisreis
€2,50
€7,50

De Thuisreis

Heb jij ook zo’n zin in vakantie? Doe dan mee met deze kunstles, want Reisbureau de Thuisreis heeft een leuke vakantie opdracht voor jou, waardoor je meteen een vakantie gevoel krijgt, gewoon thuis in je woonkamer! Dus bekijk snel de video & geniet van de vakantie!

Reisbureau de Thuisreis

Dit bijzondere reisbureau neemt u mee op uw volledig eigen geregelde en zelf verzorgde vakantie! Natuurlijk hebben wij veel tips en voorbeelden hoe u uw droom vakantie kan realiseren!

Vakantie in eigen huis

We leven in een gekke tijd, er speelt van alles in de wereld. We zijn al ontzettend veel thuis geweest met zijn alle en misschien kan je (weer) niet op vakantie dit jaar.. Maar met deze korte video van ongeveer 5 minuutjes leer jij hoe je op vakantie kan gaan in je eigen huis!

Dus doe je ook mee?!

Deze leuke les is nu tijdelijk maar €2,50, dus bestel hem snel!
Dan kunnen de kinderen thuis lekker creatief aan de slag en heb jij een heerlijk momentje voor jezelf met als bonus nog een paar mooie vakantie foto’s!